Η μαμά … γιορτάζει!

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, σας προτείνουμε έξι βιβλία που ξεχωρίσαμε την φετινή χρονιά, τα οποία αναφέρονται στον ξεχωριστό δεσμό παιδιού – μητέρας και στην μοναδική τους σχέση!

Η μαμά ξέρει

Η μαμά ξέρει πολλά πράγματα: να σε φροντίζει, να σε προστατεύει, να κάνει την ζωή σου καλύτερη, να σε συμβουλεύει, να σου παραστέκεται. Το πιο σπουδαίο όμως είναι πως τελικά τίποτα δεν ξέρει, καθώς όλα μαζί σου τα μαθαίνει!

Βρείτε το εδώ

Γιατί κλαις, μαμά;

Ένα βιβλίο – ωδή στην μητέρα/ Για όλες τις μητέρες του κόσμου που κλαίνε για τους δικούς τους λόγους, ευχάριστους ή μη. Συγκινητικές στιγμές, στιγμές καθημερινότητας που όλες οι μητέρες και οι εν δυνάμει μητέρες έχουν βιώσει.. ή που ευχόμαστε να μην βιώσουν ποτέ..

Βρείτε το εδώ

Μόνο με τη μαμά

Η Λενιώ έχει την πιο γλυκιά μαμά, την πιο ξεχωριστή. Την πιο μοναδική. Η Λενιώ την λατρεύει και θέλει να είναι συνέχεια κοντά της. Ώσπου ένα βράδυ κάνει μια τρελή ευχή: να έχει την μαμά της στην τσέπη της καρδιάς της και να μην την αποχωρίζεται ποτέ!

Μαμακίαση

Κάποιες φορές η Μαρτίνα πρέπει να αποχωριστεί τη μαμά της και όποτε συμβαίνει αυτό είναι πολύ στεναχωρημένη, τόσο που η γιαγιά της λέει ότι έχει μαμακίαση. Μα τι είναι αυτή η μαμακίαση; Γιατρεύεται;

Βρείτε το εδώ

Bluey: Αγώνας μωρών

Η μαμά της Μπλούι μπαίνει σε έναν αγώνα μωρών! Ποιο μωρό της παρέας θα κατακτήσει γρηγορότερα τα ορόσημα για την ηλικία του; Σκέψεις με τις οποίες θα ταυτιστούν πολλές μαμάδες και με ένα πολύ συγκινητικό τέλος…

Βρείτε το εδώ

Για πάντα

Μακριά από τον κόσμο των ενηλίκων και μπερδεμένη, μια νέα μητέρα περνάει τις μέρες της μαζί με το μωρό της στο σπίτι. Επαναλαμβάνει την ίδια ρουτίνα καθημερινά: ξενυχτάει, ανησυχεί – αισθάνεται εξάντληση, θυμό, μνησικακία. Στο μεταξύ, ο άντρας της ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, με τους ενήλικες. ∆ουλεύει ολοένα και περισσότερο, δεν συμμερίζεται την κατάστασή της, ούτε τη βοηθάει με την ανατροφή του παιδιού.

Ένα βιβλίο ενηλίκων, αφιερωμένο στις νέες μητέρες!

Βρείτε το εδώ

Comments are closed.