Απαντώντας στα παιδικά γιατί!

Αν προσπαθείτε και εσείς να βρείτε απαντήσεις στις ατέλειωτες ερωτήσεις που ξεκινάνε περίπου στην ηλικία των πέντε ετών, σας έχω τρεις σύγχρονες παιδικές εγκυκλοπαίδειες που απαντούν στις πιο παράξενες ερωτήσεις παιδιών (αλλά και ενηλίκων!)

Μπορώ να πάω διακοπές στη σελήνη;: Ερωτήσεις σχετικές με το φυσικό περιβάλλον, τα ζώα, τα φυτά, το διάστημα, σε αυτό το βιβλίο θα βρουν τις απαντήσεις τους!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και απευθύνεται σε ηλικίες 5+

Βρείτε το εδώ

Μια καληνύχτα γεμάτη απίθανες ερωτήσεις: Οι πιο παράξενες ερωτήσεις και γρίφοι θα βρουν σε αυτό το βιβλίο τις απαντήσεις τους: Μπορώ να κοιμηθώ με τα μάτια ανοιχτά; Γιατί δεν μπορώ να γαργαλήσω τον εαυτό μου; Ποια είναι η χειρότερη μυρωδιά στον κόσμο; Και άλλες πολλές παρόμοιες ερωτήσεις για όσους δεν δέχονται το “δεν ξέρω” ως απάντηση!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και απευθύνεται σε ηλικίες 7+

Βρείτε το εδώ

Larousse: Τα πρώτα μου γιατί;: Γιατί υπάρχουν κορίτσια και αγόρια; Γιατί το νερό της θάλασσας είναι αλμυρό; Στο βιβλίο αυτό δίνονται απαντήσεις σε ένα σωρό μικρά και μεγαλύτερα ερωτήματα παρόμοιου τύπου, µε τα οποία µας βομβαρδίζουν τα παιδιά στην ηλικία που θέλουν να τα ξέρουν όλα, για να καταλάβουν τον κόσµο γύρω τους.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και απευθύνεται σε ηλικίες 6+

Βρείτε το εδώ

@vivliagiapaidia Αν προσπαθείτε και εσείς να βρείτε απαντήσεις στις ατελείωτες ερωτήσεις που ξεκινάνε περίπου στην ηλικία των πέντε ετών δείτε αυτές τις σύγχρονες εγκυκλοπαίδειες που απαντούν στις πιο παράξενες απορίες! Αναλυτική παρουσίαση θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.vivliagiapaidia.gr #βιβλιοπροτάσεις #παιδικοβιβλιο #booklover #bookforkids #bookforchildren #παιδικαβιβλια #toddlermom #momsoftiktok ♬ Fun and happy whistling and ukulele(930822) – yutaka.T

Comments are closed.