Δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι!

Αν αναζητάτε τρόπους δημιουργικής απασχόλησης για τις διακοπές, τις βόλτες, την παραλία δείτε τις προτάσεις μας:

Έτοιμοι να μάθουμε:

Μια πρωτοποριακή σειρά βιβλίων που βασίζεται και αξιοποιεί τις έρευνες ενός νέου διεπιστημονικού τομέα, των Νευροεπιστημών στην Εκπαίδευση.
Περιλαμβάνουν φύλλα με παιγνιώδεις δραστηριότητες που δεν καλλιεργούν μόνο βασικές δεξιότητες των μικρών παιδιών και, κυρίως, τους δείχνουν πώς να μαθαίνουν!

Βρείτε το εδώ

My little Ponny: Παιχνίδια και ζωγραφιές:

Με το βιβλίο “Κοίτα με, λάμπω” τα παιδιά θα περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους ζωγραφίζοντας και κάνοντας διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες παρέα με τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές!

Βρείτε το εδώ

Ζωγραφική για μικρούς καλλιτέχνες:

Με αυτό το βιβλίο θα ξυπνήσετε μικροί-μεγάλοι τον καλλιτέχνη μέσα σας!!

Σε τρία απλά βήματα μαθαίνουμε να ζωγραφίζουμε ζωάκια της ζούγκλας, της φάρμας, της θάλασσας, εικόνες από την ζωή στην πόλη, την εξοχή και από έναν φανταστικό κόσμο όπου ζουν δεινόσαυροι, μονόκεροι, δράκοι και ρομπότ!

Ένα βιβλίο που θα σας χαρίσει δημιουργικές ώρες χαλάρωσης μαζί με τα παιδιά και θα τονώσει την καλλιτεχνική τους αυτοπεποίθηση, καθώς θα μπορούν να ζωγραφίσουν τα πάντα!

Βρείτε το εδώ

Στη θάλασσα – Παιχνίδια και δραστηριότητες:

Ατέλειωτες ώρες διασκέδασης µε ιδέες για ζωγραφική, λαβύρινθους, κουίζ, σύγκριση εικόνων και τόσα άλλα φανταστικά παιχνίδια!

Βρείτε το εδώ

Έξυπνες δραστηριότητες και παιχνίδια:

Απίθανες δραστηριότητες για να ακονίσεις το μυαλό σου! Σπαζοκεφαλιές και παιχνίδια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους άλλους και να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου.

Βρείτε το εδώ

Παιχνίδια και δραστηριότητες με τους μονόκερους:

Ανακαλύψτε μέσα σε αυτό το βαλιτσάκι 4 υπέροχα βιβλιαράκια με πολλές δραστηριότητες με μονόκερους, σελίδες με πάνω από 250 αυτοκόλλητα και 6 μαρκαδόρους σε απίθανα χρώματα.

Ενισχύει την λεπτή κινητικότητα και τις δεξιοτήτες της αριθμητικής και της λογικής.

Βρείτε το εδώ

Δείτε εδώ το βίντεο με τις επιλογές μας για δημιουργική απασχόληση

@vivliagiapaidia Βιβλία δραστηριοτήτων, ιδανικά για τις διακοπές, την παραλία, τις βόλτες, το αυτοκίνητο! Βρείτε αναλυτικές παρουσιάσεις στην σελίδα μας: www.vivliagiapaidia.gr #κριτικηπαιδικωνβιβλιων #bookcommunity #onlinereading #bookstagram #books #vivliagiapaidia #paidikovivlio #μικροιαναγνωστες #δημιουργικηαπασχοληση #διακοπεςμεπαιδια ♬ Fun and happy whistling and ukulele(930822)

Comments are closed.