Βιβλία …. πολύ κουλ!

Έφτασε η περίοδος που όλοι λίγο πολύ ψάχνουμε δώρα για μικρούς και μεγάλους, τρόπους απασχόλησης των παιδιών για την περίοδο των διακοπών… Οι σημερινές προτάσεις θα σας βγάλουν από τις σκέψεις! Πρόκειται για τρία βιβλία που μπορούν να αξιοποιηθούν από παιδιά αλλά και ενήλικες! Βιβλία που συνδυάζουν την απόκτηση νέων γνώσεων με την δημιουργικότητα!

Τα ζώα είναι πολύ κουλ άτομα: Ένα βιβλίο που εκτός από την απόκτηση νέων πληροφοριών για τα ζώα που ούτε που θα φανταζόμασταν ποτέ (Το ήξερες ότι κάποιες ζέβρες γεννιούνται με βούλες αντί για ρίγες;) προσφέρεται και για όσους χαλαρώνουν χρωματίζοντας!

Η γεωγραφία είναι πο΄λύ κουλ: Το βιβλίο αυτό, όπως και το προηγούμενο έχει φτιαχτεί από την ομάδα που μας έκανε να δούμε με άλλο μάτι την γεωγραφία. Η ομάδα του facebook “Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ” έχει φτιάξει αυτό όπως και άλλα βιβλία δραστηριοτήτων, τα οποία μέσα από ιστορίες, κουίζ, ζωγραφιές και κρυπτόλεξα μας γεμίζουν καινούριες γνώσεις και μας λύνουν τις πιο περίεργες απορίες (Από ποια σημεία του κόσμου μάς ήρθαν τα υλικά της χωριάτικης σαλάτας;/Γιατί δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο χρώμα δέρματος;/ Ποια σημαία έχει πάνω της ένα λιοντάρι που κρατάει ένα σπαθί;)

Μπορώ να πάω διακοπές στη σελήνη;:Μπορώ να πάω διακοπές στη Σελήνη; Από τι είναι φτιαγμένος ο κόσμος; Τι υπάρχει στο διάστημα;
Γιατί ο ουρανός σκοτεινιάζει τη νύχτα; Γιατί είναι αλμυρή η θάλασσα;
Σε τι χρησιμεύουν τα λουλούδια; Aπαντήσεις στις ερωτήσεις των παιδιών για τη φύση, τον πλανήτη μας, το διάστημα, τα καιρικά φαινόμενα, τα φυτά και τα ζώα. Όλες οι πιθανές και οι πιο ευφάνταστες απορίες βρίσκουν τις απαντήσεις τους μέσα από σύντομα, κατανοητά κείμενα με χιουμοριστική εικονογράφηση. Αυτό το βιβλίο μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι γνώσεων για μικρούς και μεγάλους!

Τα παραπάνω βιβλία, αλλά και πολλά βιβλία ακόμη γνώσεων και δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, μπορείτε να βρείτε στο πιο κουλ βιβλιοπωλείο, το βιβλιοπωλείο της ομάδας “Η Γεωγραφία είναι πολύ κου먔

Comments are closed.