Χριστουγεννιάτικο βιβλία για 2+

Τα πρώτα του Χριστούγεννα πέρασαν και φτάσαμε στα δεύτερα! Το μωράκι σας είναι ήδη δύο ετών και κατανοεί καλύτερα τον κόσμο γύρω του!

Τι είδους βιβλία μπορείτε να επιλέξετε για αυτή την ηλικία;*

Τρίγωνα, κάλαντα!: Το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι μικρών κι μεγάλων έρχεται σε αυτό το διαδρστικό βιβλίο! Εκτός από τις μελωδίες από διάφορα μουσικά όργανα, στο τέλος περιμένει το παιδί μία μικρή έκπληξη: ένα μαγικό, φωτεινό αστέρι!

Χιονίζει..: Μια μικρή ιστορία σε ένα βιβλίο με διαδραστικό χαρακτήρα (εικόνες με παραθυράκια) που θα βάλει τα παιδιά σε γιορτινό κλίμα! Θα μπορούσε να είναι και η ιστορία του Άγιου Βασίλη!

Διαβάζω και διασκεδάζω: Καλά Χριστούγεννα!: Όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες και στιχάκια, θα βάλουν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε γιορτινό κλίμα!

Οι πρώτες μου χριστουγεννιάτικες μελωδίες: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο, για ένα γιορτινό μουσικό ταξίδι!

Καλά Χριστούγεννα!!

*Σημείωση σχετικά με τις προτεινόμενες ηλικίες: Οι προτεινόμενες ηλικίες ανάγνωσης είναι ενδεικτικές και άμεσα σχετιζόμενες με το κατά πόσο ένα παιδί είναι εξοικειωμένο με βιβλία! Ανεξάρτητα με τις προτεινόμενες ηλικίες ακολουθήστε τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των παιδιών! Στόχος είναι να αγαπήσουν τα βιβλία και αυτό θα γίνει με βιβλία που τους αρέσουν αυτά που τους κινούν το ενδιαφέρον και την περιέργεια.

Comments are closed.