Πώς να κόψω την πάνα στο παιδί μου

Το ζήτημα της πάνας απασχολεί πολλούς γονείς. Εκτός από τα σημάδια ετοιμότητας που καλό είναι να έχει κάθε παιδί πριν σταματήσει η χρήση της πάνας, κάποια βιβλία που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή είναι τα παρακάτω:

“Τικ και Τέλα: Η λιμνούλα”: Ο Τικ και η Τέλα περνάνε τόσο καλά, που ο Τικ ξεχνάει να πάει στην τουαλέτα. Τότε εμφανίζεται μια λιμνούλα στο πάτωμα. Ωχ!
Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών ξεπερνούν την αρχική αμηχανία με το ατύχημα του Τικ και περνούν ένα ωραίο μήνυμα στα παιδιά που προσπαθούν να αποχωριστούν την πάνα: τα ατυχήματα συμβαίνουν και τα ξεπερνάμε!

Βρείτε το εδώ

“Ο Τίμος μαθαίνει το γιογιό”: Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών μαθαίνει να χρησιμοποιεί γιογιό και μετά το κάθισμα της τουαλέτας! Έχει κι εκείνος ατυχήματα, ανυπομονεί να πατήσει το καζανάκι και βοηθάει τα παιδιά να ταυτιστούν μαζί του.

Βρείτε το εδώ

“Πετάω την πάνα μου: Ναι μπορώ!”: Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Ήρθε η ώρα η Πένι να πετάξει την πάνα της.
– Αυτό σημαίνει ότι είμαι πια μεγάλο παιδί! λέει.
Μάθε μαζί με την Πένι πώς να χρησιμοποιείς το γιογιό και πέταξε κι εσύ την πάνα σου.

Βρείτε το εδώ

“Τι το θέλω το γιογιό;”: Τι είναι αυτό το γιογιό και γιατί το χρειάζομαι; Μήπως είναι καλύτερο να φοράω για πάντα πάνα; Με απλή γλώσσα, χιούμορ και ωραία εικονογράφηση αυτό το βιβλίο θα κερδίσει παιδιά και γονείς. Ελάτε να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες των παιδιών και να τα βοηθήσουμε να ξεχάσουν…

Βρείτε το εδώ

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, εσώρουχα που θα έχουν τους αγαπημένους ήρωες του παιδιού ή ακόμα και χαρτί υγείας με τους αγαπημένους του ήρωες και τα αυτοκόλλητα επιβράβευσης μπορεί να αποτελέσουν χρήσιμα tips στην χρήση του γιογιό.

Αφήστε μια απάντηση