Βιβλία αγάπης!

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που ταυτίζεται πλέον με την ημέρα των ερωτευμένων, γιορτάζουμε την αγάπη διαβάζοντας βιβλία!

Τα παιδιά πιθανώς να αναρωτηθούν γιατί επικρατεί ένας κόκκινος “παροξυσμός” και αυτή είναι η τέλεια αφορμή για να τους μιλήσετε για την αγάπη. Την αγάπη που είναι μία και γιορτάζεται όλο το χρόνο!

Οι επιλογές μας για το θέμα:

Σ αγαπάω λέμε!: Είναι Σάββατο πρωί και ο Αρκούδος ανυπομονεί να χαλαρώσει στο σπίτι ολομόναχος. Ο Πάπιος, βέβαια, έχει άλλη γνώμη – και δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό του: Γιατί να θέλει κάποιος να περάσει μια τόσο όμορφη μέρα χωρίς παρέα; Μήπως ο Αρκούδος δεν τον συμπαθεί;

Βρείτε το εδώ

Ποιος αγαπάει τον δράκο;: Ο δράκος περίμενε πώς και πώς αυτή τη μέρα όλη τη χρονιά, καθώς στο βασίλειο όπου ζει διοργανώνεται η ετήσια Γιορτή της Φιλίας! Όμως, όλοι του οι φίλοι έχουν πολλές δουλειές, και τον αφήνουν ολομόναχο και στεναχωρημένο. Ένα πολύ όμορφο διαδραστικό βιβλίο, που βάζει μικρές αποστολές στους αναγνώστες ώστε να συμμετέχουν και εκείνοι στην ιστορία! Ένα βιβλίο για την δύναμη της φιλίας, που ξεχυλίζει αγάπη!

Βρείτε το εδώ

Με Αγάπη: Ένα ξεχωριστό βιβλίο για να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάθε φορά που θέλεις να τους πεις πόσο πολύ τους αγαπάς και πόσο σημαντική είναι για εσένα η σχέση σας. Δεν έχει σημασία αν τα κάνεις όλα ΤΕΛΕΙΑ ή ΑΝΑΠΟΔΑ αυτό το βιβλίο είναι το ιδανικό δώρο για όσους σε κάνουν να νιώθεις ΧΑΡΟΥΜΕΝA, ΥΠΕΡΟΧA, ΑΠΙΘΑΝΑ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚA!

Βρείτε το εδώ

Η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ : Μπορεί να σου τελειώσουν τα μπισκότα…Και μπορεί να σου τελειώσει το γάλα…Ή οι καθαρές κάλτσες. Μπορεί να σου τελειώσουν τα λεφτά. Και οι ιδέες. Και η ενέργεια. Αλλά δεν μπορεί ποτέ, μα ποτέ, να σου τελειώσει η αγάπη. Μια χαρούμενη και τρυφερή ιστορία για την αγάπη στην καθημερινότητά μας, η οποία μας εμπνέει να βοηθάμε τους δικούς μας και τους φίλους μας.

Βρείτε το εδώ

@vivliagiapaidia Ας μιλήσουμε στα παιδιά μας για την αγάπη! #αγιοςβαλεντινος #bookforchildren #βιβλιοπροτάσεις #παιδικοβιβλιο #βιβλιαγιαπαιδια #booktok #booksforchildren #vivliagiapaidia #προτασειςβιβλιων #bookforkids #booklover @psichogiosbooks @Hartinipolibooks @Εκδόσεις Παπαδόπουλος ♬ πρωτότυπος ήχος – vivliagiapaidia

Comments are closed.