Χριστουγεννιάτικα “δώρα”!

Η περίοδος των Χριστουγέννων έχει ταυτιστεί με την ανταλλαγή υλικών κατά κύριο λόγο, δώρων. Τα παιδιά περιμένουν το δώρο τους από τον Άη Βασίλη, οι μεγάλοι από το ταίρι τους, τους συγγενείς κ.ο.κ.

Τα τρία αυτά βιβλία έρχονται να δώσουν ένα σπουδαίο μάθημα σε παιδιά και μεγάλους: Η πραγματική ουσία των χριστουγεννιάτικων δώρο είναι οι ανθρώπινες σχέσεις! Ο χρόνος με την οικογένεια μάς, με τους φίλους μας, με αυτούς που αγαπάμε!

Το μικρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο: Ένα παιδί που περιμένει ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος δώρο, απογοητεύεται μόλις βλέπει το δώρο που τον περιμένει. Ωστόσο, όσο μεγάλα δώρα και αν του έρθουν, κανένα δεν τον ευχαριστεί. Μέχρι που απομακρυνόμενος από την Γη, για να βρει το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου, αντικρίζει κάτι μικρό…για εκείνον όμως είναι πολύ μεγάλο!

Πίκο και Λόλα, Ένα τέλειο δώρο: Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών Πίκο και Λόλα σε μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια που φανερώνει τη σημασία των φίλων στη ζωή μας!

Τα μικρά μεγάλα δώρα: Ένα πολύ μικρό δώρο που δυσκολεύεται να ανοίξει ο αρκούδος, γίνεται αφορμή για μια μικρή παρεξήγηση αλλά και τέλεια ευκαιρία για ένα γιορτινό τραπέζι παρέα με φίλους, και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για όλους!

Comments are closed.