Πίσω στο σχολείο!

Το άνοιγμα των σχολείων είναι ακόμα μακριά αλλά η επιστροφή μετά από κάποιο διάστημα στο σπίτι δεν είναι πάντα εύκολη.

Πώς μπορούμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά για μια ομαλή επιστροφή στο σχολικό περιβάλλον ή για την πρώτη τους επαφή με την σχολική ζωή;

Φιλάκια στο τσεπάκι: Ιδανικό για παιδιά που αντιμετωπίζουν άγχος αποχωρισμού, με ένα ωραίο τιπ που μπορείτε να εφαρμόσετε για να αντιμετωπίσουν τα παιδιά την απουσία του γονιού στο σχολείο!

Βρείτε το εδώ

Το φιλάκι στο χέρι: Ένα τρυφερό βιβλίο γεμάτο παρηγορητικά λόγια μιας μαμάς προς το παιδί της που βιώνει το άγχος αποχωρισμού. Ιδανικό για παιδιά που ξεκινούν την σχολική τους ζωή!

Βρείτε το εδώ

Ροζάννα: Ένα βιβλίο για την πρώτη επαφή του παιδιού με το σχολείο και το άγχος αποχωρισμού που συχνά εμφανίζουν τα παιδιά κατά τον αποχωρισμό από τους γονείς. Ιδανικό για παιδιά που ξεκινούν την σχολική τους ζωή!

Βρείτε το εδώ

Με μια κουβέρτα στο διάστημα: Ένα βιβλίο για τις πρώτες μέρες στο σχολείο και τα μεταβατικά αντικείμενα που χρειάζονται πολλές φορές τα πιο εσωστρεφή παιδιά για να αισθανθούν σιγουριά και ασφάλεια σε ένα νέο περιβάλλον.

Βρείτε το εδώ

Μάρκος, Η καινούρια δασκάλα: Κάτι που για εμάς μπορεί να φαίνεται συνηθισμένο, όπως η αλλαγή δασκάλου, για τα παιδιά μπορεί να είναι πηγή έντονου άγχους και παραβίαση της ρουτίνας τους. Για την καλύτερη προετοιμασία τους στην πιθανή αλλαγή δασκάλου, αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό!

Βρείτε το εδώ

Comments are closed.