Ο Αίμος ταξιδεύει στα Βαλκάνια

Στη Μεγάλη Γειτονιά, κάπου στα Βαλκάνια, όλοι κλείνονται στα σπίτια τους, σφαλίζουν ερμητικά τις πόρτες τους και τρέχουν στις δουλειές τους σκεφτικοί, σχεδόν πάντα με σκυμμένο το κεφάλι. Πρόσωπα μοναχικά, άγνωστα μεταξύ τους, λυπημένα…

Ο Αίμος, ένα δωδεκάχρονο αγόρι, παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα κάνει ένα μακρινό ταξίδι… Θα αρμενίσει πάνω από θάλασσες, θα πετάξει πάνω από βουνά, θα φτάσει πιο ψηλά από τον εγωισμό των ανθρώπων. Θα επισκεφτεί κάθε σπίτι της Μεγάλης Γειτονιάς. Θα γνωρίσει όλους τους γείτονές του. Μαζί με τη Ροδόπη, την αδερφούλα του, θα γνωρίσουν όλους τους θησαυρούς του τόπου τους.

Ένα αλλιώτικο ταξίδι ξεκινά! Ένα ταξίδι με μύθους και ποιήματα…

Ένα ταξίδι με τη δημιουργική γραφή…

Ένα βιβλίο με το οποίο μικροί και μεγάλοι αναγνώστες θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τις χώρες των Βαλκανίων με διασκεδαστικό τρόπο και με δραστηριότητες δημιουργικής γραφής. Παρέα με τον Αίμο και την αδερφή του την Ροδόπη, η βόλτα στα Βαλκάνια θα διασκεδάσει τους αναγνώστες κάθε ηλικίας! Ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε εκπαιδευτικού που διδάσκει γεωγραφία και όχι μόνο, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για την ιστορία, την λαογραφία και τον πολιτισμό της κάθε χώρας!

Στο προφίλ της σελίδας μας στο instagram έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα τρία e- book του βιβλίου!

Αφήστε μια απάντηση