Η μικρή Ελένη μεγάλωσε

Ένα παραμύθι, λύση στο πρόβλημα πάντα θα βρίσκει.
Με λόγια απλά και παραδείγματα πολλά τον κόσμο θέλει να παρηγορήσει τα δάκρυα πίσω να αφήσει στο ξέφωτο να οδηγήσει απ’ την αρχή να ξεκινήσει.

Η μικρή Ελένη αποτελεί μια τριλογία σε έμμετρο λόγο που προσπαθεί με ποιητικό και απλό τρόπο να δημιουργήσει όμορφες εικόνες και να δώσει μια άλλη προοπτική σε επίκαιρα θέματα όπως το μπούλινγκ, τις φοβίες και τις ανασφάλειες.

Και ποιος δεν έχει ακούσει το τραγουδάκι της “μικρής Ελένης που κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της..” Τι απέγινε η μικρή Ελένη; Την απάντηση μας δίνει αυτό το πρωτότυπο βιβλίο! Η μικρή Ελένη μεγάλωσε, αντιμετώπισε τις φίλες της, τις φοβίες της (η δεύτερη ιστορία αναφέρεται στον κακό λύκο των παραμυθιών) και έχοντας η ίδια πλέον ψυχική ενδυνάμωση, κατάφερε να βοηθήσει και κάποιον που χρειαζόταν τη βοήθεια της!

Ένα βιβλίο που θα αγγίξει τους μεγάλους αναγνώστες που έχουμε μεγαλώσει με την μικρή Ελένη και τον κακό λύκο και θα περάσει όμορφα μηνύματα στους μικρότερους, για την αντιμετώπιση του μπούλινγκ, των φοβιών, αλλά και την ψυχική ενδυνάμωση.

Βρείτε το εδώ

Comments are closed.