Οι μαχητές του Ντάο 2: Υπόθεση Λυπημένο Πάντα

Ο Του και η Ντι είναι δυο αδέρφια που πάνε σε ένα διαφορετικό σχολείο, στη σοφίτα του σπιτιού τους. Εκεί κάθε Σάββατο μαθαίνουν πώς να είναι μαχητές: οι Μαχητές του Ντάο, που υπερασπίζονται την ισορροπία στον πλανήτη. Δάσκαλός τους είναι ο Κινέζος παππούς τους και ταξιδιώτης του χρόνου, ο Σίφου.
Αυτή τη φορά ο παππούς Σίφου το παράκανε στο μυστήριο. Η καινούρια υπόθεση που έχει αναθέσει στον Του και την Ντι είναι ένας ακαταλαβίστικος γρίφος για ένα λυπημένο πάντα. Ένας αρχαίος κινέζικος μύθος θα οδηγήσει τα παιδιά σε αναπάντεχες περιπέτειες στην πόλη της Αθήνας, αλλά οι Μαχητές του Ντάο δε θα τα βάλουν κάτω. Διότι τα ζώα του πλανήτη κινδυνεύουν και αυτοί μονάχα μπορούν να τα σώσουν…

Μια περιπέτεια για μικρούς αναγνώστες που τους αρέσει να λύνουν γρύφους! Στο βιβλίο θα βρείτε επίσης την μυστική συνταγή για τις φεγγαρόπιτες Ντάο, που μας δίνουν τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να σώσουμε τον πλανήτη, πληροφορίες για τα απειλούμενα ζώα, άσκηση διαλογισμού και πολλές ιδέες οικολογικού περιεχομένου για να σώσουμε τον πλανήτη!

Βρείτε το εδώ

Comments are closed.