Οικογενειακό άλμπουμ αγάπης

Ας μάθουμε τις λέξεις γνωρίζοντας τα μέλη της οικογένειας, τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του παιδιού, που του δίνουν χαρά και ασφάλεια συναισθηματική: Τη μαμά, τον μπαμπά, τη γιαγιά, τον παππού, τις θείες και τους θείους, τους νονούς, τα αδέρφια και τα ξαδέρφια, μα και τα κατοικίδια μας!
Το πρώτο οικογενειακό άλμπουμ για παιδιά προσχολικής ηλικίας, εικονογραφημένο με πολλές σελίδες για να βάλει τα δικά του αγαπημένα πρόσωπα.
Ένα βιβλίο-λεύκωμα, με τις πρώτες ζωγραφιές και αναμνήσεις του μικρού παιδιού έτσι ώστε να συλλέξει και να διαμορφώσει το δικό του, οικογενειακό άλμπουμ αγάπης! (Από το οπισθόφυλλο)

Μια ματιά στο εσωτερικό του βιβλίου…

Ένα βιβλίο που θα βοηθήσει τα μικρότερα παιδιά να γνωρίσουν τα μέλη της οικογένειας ταυτίζοντας τα πρόσωπα με τις λέξεις αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση του, καθώς μπορούν να το “διαβάσουν” μόνα του, βλέποντας τις εικόνες! Το βιβλίο αυτό έχει πολλές παραμέτρους αξιοποίησης, αρχικά ζωγραφίζοντας στις τελευταίες του σελίδες τα μέλη τις οικογένειας, αλλά και κολλώντας σε κάθε σελίδα φωτογραφίες από τα μέλη της δικής του οικογένειας, κάνοντας το κυριολεκτικά, το δικό του οικογενειακό άλμπουμ αγάπης!

Βρείτε το εδώ

Comments are closed.