Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες αγαπημένων ηρώων!

Οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις του Μίκυ: Ο αγαπημένος ήρωας μεγάλων και μικρών, βλέποντας παλιές φωτογραφίες με τους φίλους του θυμάται τις όμορφες στιγμές μαζί τους!

Ο Καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι: Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Καραγκιόζης κάνει τα θελήματα του κύριου Σκορδαλιά, προκειμένου να κερδίσει λίγα χρήματα για την οικογένειά του. Ο πολύ πλούσιος και πολύ τσιγγούνης Σκορδαλιάς νοιάζεται για ένα μόνο πράγμα στη ζωή του: πώς ν’ αυγαταίνει τα χρήματά του. Δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει τόσο πολύ ούτε η ευτυχία της ίδιας του της κόρης. Και φθάνει η παραμονή των Χριστουγέννων! Μια ιστορία με άλλον ένα αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων!

Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο: Οι αγαπημένοι φίλοι σε μία χριστουγεννιάτικη ιστορία!

Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία: Στον λύκο Ζαχαρία δεν αρέσουν καθόλου τα Χριστούγεννα! Τριγυρίζει μουτρωμένος ψάχνοντας παρέα για να παίξει χιονοπόλεμο. Όλοι όμως είναι απασχολημένοι με τις προετοιμασίες των γιορτών Ευτυχώς, οι φίλοι του θα τον βοηθήσουν να μπει κι αυτός στο γιορτινό κλίμα. Φυσικά, στο τέλος τον περιμένει μια υπέροχη έκπληξη!

Οι μικροί κύριοι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ο κύριος Ξεχασιάρης είναι πολύ ξεχασιάρης. Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων κατάλαβε ότι είχε ξεχάσει να πάρει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Χριστούγεννα χωρίς δέντρο. Και ο Αϊ-Βασίλης πού θα άφηνε το δώρο του; Έτσι, αποφασίζει να πάει στο δάσος και να κόψει μόνος του το δικό του δέντρο…

Ο Άγιος Βασίλης και οι τρεις αρκούδες: Είναι σχεδόν Παραμονή Πρωτοχρονιάς, και ο Άγιος Βασίλης, αποκαμωμένος καθώς είναι, αποκοιμιέται στο σπίτι των Τριών Αρκούδων. Δεν καταφέρνουν να τον ξυπνήσουν με τίποτα, κι ας έχει μείνει ακόμα ένας σάκος με δώρα που πρέπει να παραδοθούν! Ευτυχώς το Αρκουδάκι ξέρει ποιους πρέπει να καλέσει για βοήθεια…! Στο βιβλίο αυτό πρωταγωνιστούς ήρωες από αγαπημένα κλασικά παραμύθια, όπως η Κοκκινοσουφίτσα, οι επτά νάνοι, ο μπισκοτάνθρωπος και φυσικά οι τρεις αρκούδες!

*Σημείωση: Στην εικόνα μπορείτε να δείτε την δική μας αναγνωστική γωνιά, όπως την έχουμε διαμορφώσει με την μαξιλάρα δαπέδου από www.tsoxolic.gr, τα χριστουγεννιάτικα μαξιλαράκια από www.pramatelia.gr και την επιδαπέδια βιβλιοθήκη (δυστυχώς εξαντλημένη!) από www.spitishop.gr!

Comments are closed.