Ιδιωτική παραλία

Μια οικογένεια Πλατυπόδων παίρνουν τα μπανιερά τους για να πάνε θάλασσα αλλά τους διώχνουν συνεχώς από τις παραλίες τα άλλα ζώα. Μέχρι που βρίσκονται με κάποια εξίσου κατατρεγμένα ζώα, που ψάχνουν μια διαθέσιμη παραλία. Γίνονται μια μεγάλη παρέα και συνεχίζουν μαζί τις αναζητήσεις ώσπου στο τέλος βρίσκουν μια παραλία που την κάνουν ανοιχτή για όλους (από το οπισθόφυλλο).

Στης μία παραλία απαγορεύονται τα ράμφη, στην άλλη απαγορεύονται οι τρίχες μέχρι που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Το βιβλίο αυτό που κυκλοφορεί από τις @ekdoseisklidarithmos έρχεται την κατάλληλη στιγμή, πιο επίκαιρο από ποτέ να μας υπενθυμίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά πώς οι παραλίες αλλά και ο κόσμος ολόκληρος είναι ελεύθερος και είναι για όλους. Δεν έχουν σημασία οι τρίχες, τα φτερά, το κάθε ξεχωριστό στοιχείο που έχει ο καθένας από εμάς..

Μακάρι πολλοί από τους σημερινούς ενήλικες να είχαν διαβάσει παραπάνω τέτοιου είδους βιβλία για την διαφορετικότητα και την αποδοχή. Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος. Για αυτό και ως γονείς ας μεταδώσουμε τα σωστά μηνύματα στα παιδιά μας!

Βρείτε το εδώ

Αφήστε μια απάντηση