Πίπη Φακιδομύτη

Η Πίπη Φακιδομύτη είναι εννέα ετών. Ζει στη Βίλα Βιλεκούλα μαζί με ένα άλογο, έναν πίθηκο και μια μεγάλη βαλίτσα γεμάτη με χρυσά νομίσματα. Περνάει τη μέρα της σκαρώνοντας σκανταλιές με τους γείτονές της, Τόμι και Άνικα, ή διασκεδάζοντας τους γύρω της με τις ευφάνταστες ιστορίες της. Είναι απίστευτα δυνατή και δεν τη σταματάει τίποτα. Γενιές παιδιών έχουν λατρέψει την Πίπη Φακιδομύτη. Όπως ακριβώς ο Τόμι και ή Άνικα, έτσι και οι αναγνώστες γοητεύονται από την καλοσύνη της και την ικανότητά της να κάνει συναρπαστική και την πιο βαρετή στιγμή. Αυτή η συλλεκτική έκδοση έχει απίθανες ζωγραφιές από τη βραβευμένη εικονογράφο Λόρεν Τσάιλντ. (Από το οπισθόφυλλο)

Μια ματιά στο εσωτερικό του βιβλίου..

Με αφορμή την πάροδο εβδομήντα έξι χρόνων από την έκδοση του πρώτου βιβλίου της Πίπης Φακιδομύτη, οι εκδόσεις @psichogiosbooks τιμούν την αγαπημένη ηρωίδα μικρών και μεγάλων με αυτή την συλλεκτική έκδοση του βιβλίου και της πάνινης κούκλας.

Είναι ιδανικό για παιδιά που έχουν αποκτήσει μια μικρή εξοικείωση με το διάβασμα, καθώς έχει μεγάλα γράμματα και όμορφη εικονογράφηση!

Αξίζει να αναφερθεί πως τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για τις ανάγκες του ορφανοτροφείου “Μέλισσα”.

Αφήστε μια απάντηση